Para ihop med en Bluetooth® -enhet

Gäller:

Obs! AUX-uttaget och Bluetooth kan inte användas samtidigt. När AUX-uttaget är anslutet är, Bluetooth avaktiverat.

Så här ansluter du en Bluetooth-enhet:

Håll Bluetooth-knappen intryckt i cirka 3 sekunder tills Bluetooth-indikatorn börjar blinka vitt. Bluetooth-knappen är placerad i Ingång 3-avsnittet på systemets kontrollpanel

Aktivera Bluetooth på den enhet som du vill para ihop. Det gör du vanligtvis i enhetens inställningsmeny under Bluetooth

Välj alternativet för att lägga till eller söka efter tillgängliga enheter i enhetens Bluetooth-inställningar

Välj Bose-systemet i listan över tillgängliga enheter som visas

Om du behöver ange lösenord/PIN-kod skriver du siffrorna "0000"