Para ihop med en Bluetooth-enhet

Sätt på hörlurarna och håll in strömknappen/Bluetooth-knappen tills du hör ”Klart för ihopparning” eller Bluetooth-indikatorn blinkar blått.

Aktivera Bluetooth-funktionen på Bluetooth-enheten. Bluetooth-funktionen hittar du vanligtvis på menyn Inställningar.

Välj Bose QuietControl-hörlurarna i enhetslistan. När enheterna parats ihop hör du ”Ansluten till” eller så lyser Bluetooth-indikatorn med ett fast vitt sken.