Kostnadsfri frakt på beställningar på 450 SEK eller mer och kostnadsfri retur.

Para ihop med en Bluetooth®-aktiverad enhet (endast Bluetooth-modeller)

innan den bluetooth®-aktiverade enheten kan användas med bose®-produkten måste enheten och bose-produkten paras ihop. följ de här anvisningarna för att para ihop de båda enheterna med bluetooth®-teknik.

Para ihop headsetet med en Bluetooth®-aktiverad telefon.

slå på headsetet genom att trycka på strömknappen tills strömlampan lyser grönt eller gult. om strömlampan lyser rött är batteriet snart slut och bluetooth®-läget inaktiveras för att spara batteritid.

Strömsladd

Strömlampan

placera flerfunktionsreglaget i mittenläget eller i det övre läget, inte i det nedre läget (av).

Flerfunktionsreglaget

tryck på bluetooth®-funktionsknappen en gång så aktiveras bluetooth®-tekniken. bluetooth®-lampan börjar blinka två gånger för varje gång som strömlampan blinkar.

Bluetooth®-funktionen

Bluetooth®-lampan

aktivera headsetets ihopparningsläge genom att hålla ned bluetooth®-funktionsknappen på kontrollmodulen i minst fem sekunder. bluetooth®-lampan börjar blinka långsamt.

slå på bluetooth® på telefonen. beroende på telefon går du normalt till menyn ”inställningar”, ”anslut”, ”trådlöst” eller ”bluetooth®”.

bluetooth®-menyn på telefonen aktiverar du inställningen för att ”söka efter”, ”upptäcka” eller ”lägga till” en bluetooth®-enhet.

Telefonen identifierar headsetet som "BOSE A20" och du får bekräfta att du vill para ihop med enheten. Tryck på ”Ja” eller ”OK” och bekräfta med lösenordet/PIN-koden 0000 (fyra nollor) om det behövs.

bluetooth®-lampan och strömlampan blinkar synkroniserat för att visa att ihopparningen är klar.

Återansluta till en tidigare ansluten telefon

placera flerfunktionsreglaget i mittenläget eller i det övre läget.

tryck kort på bluetooth®-funktionsknappen på headsetets kontrollmodul.

Obs! Headsetet försöker automatiskt återuppta en avbruten anslutning under fem minuter efter det att anslutningen till telefonen bröts.

Hjälpte den här informationen?

Tack för feedbacken. Skriv gärna fler kommentarer här nedanför.
Vad synd att sidan inte levde upp till dina förväntningar. Berätta gärna hur din upplevelse var och hur vi kan göra den bättre.
Skicka
Ti ringraziamo per aver fornito ulteriore feedback