Para ihop med en Bluetooth®-aktiverad enhet (endast Bluetooth-modeller)

innan den bluetooth®-aktiverade enheten kan användas med bose®-produkten måste enheten och bose-produkten paras ihop. följ de här anvisningarna för att para ihop de båda enheterna med bluetooth®-teknik.

Para ihop headsetet med en Bluetooth®-aktiverad telefon.

slå på headsetet genom att trycka på strömknappen tills strömlampan lyser grönt eller gult. om strömlampan lyser rött är batteriet snart slut och bluetooth®-läget inaktiveras för att spara batteritid.

Strömsladd

Strömlampan

placera flerfunktionsreglaget i mittenläget eller i det övre läget, inte i det nedre läget (av).

Flerfunktionsreglaget

tryck på bluetooth®-funktionsknappen en gång så aktiveras bluetooth®-tekniken. bluetooth®-lampan börjar blinka två gånger för varje gång som strömlampan blinkar.

Bluetooth®-funktionen

Bluetooth®-lampan

aktivera headsetets ihopparningsläge genom att hålla ned bluetooth®-funktionsknappen på kontrollmodulen i minst fem sekunder. bluetooth®-lampan börjar blinka långsamt.

slå på bluetooth® på telefonen. beroende på telefon går du normalt till menyn ”inställningar”, ”anslut”, ”trådlöst” eller ”bluetooth®”.

bluetooth®-menyn på telefonen aktiverar du inställningen för att ”söka efter”, ”upptäcka” eller ”lägga till” en bluetooth®-enhet.

Telefonen identifierar headsetet som "BOSE A20" och du får bekräfta att du vill para ihop med enheten. Tryck på ”Ja” eller ”OK” och bekräfta med lösenordet/PIN-koden 0000 (fyra nollor) om det behövs.

bluetooth®-lampan och strömlampan blinkar synkroniserat för att visa att ihopparningen är klar.

Återansluta till en tidigare ansluten telefon

placera flerfunktionsreglaget i mittenläget eller i det övre läget.

tryck kort på bluetooth®-funktionsknappen på headsetets kontrollmodul.

Obs! Headsetet försöker automatiskt återuppta en avbruten anslutning under fem minuter efter det att anslutningen till telefonen bröts.