Para ihop en Bluetooth®-enhet

Dra  strömknappen  till Bluetooth-symbolen och håll ner den tills du hör Redo för ihopparning eller Bluetooth-indikatorn blinkar med blått sken.

Aktivera Bluetooth-funktionen på Bluetooth-enheten.
Tips! Bluetooth-menyn hittar du normalt i menyn Inställningar.

Välj Bose® QuietComfort®-hörlurarna i enhetslistan.

När enheterna har parats ihop hör du ”Ansluten till <enhetens namn>” eller så lyser Bluetooth-indikatorn med ett fast vitt sken.

När hörlurarna är aktiverade försöker du återansluta till de två enheter som de anslutits till senast. Kontrollera att enheterna befinner sig inom räckhåll och har Bluetooth aktiverat.