Beställ senast den 21 december för att få leveransen före jul.

Ansluta en Bluetooth®-enhet

Dra strömknappen till Bluetooth -symbolen och håll kvar den där tills du hör ”Ready to connect” (Redo för anslutning) eller Bluetooth-indikatorn blinkar blått

Aktivera Bluetooth-funktionen på din Bluetooth-enhet
Tips! Bluetooth-menyn hittar du vanligtvis på inställningsmenyn.

Välj Bose QuietComfort-hörlurarna i enhetslistan

När enheterna har anslutits hör du ”Connected to” (Ansluten till) följt av <enhetens namn>.Alternativt lyser Bluetooth-indikatorn med ett fast vitt sken.

När hörlurarna är aktiverade försöker du återansluta till de två senast anslutna enheterna. Kontrollera att enheterna befinner sig inom räckhåll och har Bluetooth aktiverat.