KAN SKICKAS UT INOM 1-2 ARBETSDAGAR MED EN 90 DAGARS RISKFRI PROVPERIOD OCH GRATIS STANDARDLEVERANS FÖR BESTÄLLNINGAR PÅ 450 KR ELLER MER

Ansluta en Bluetooth®-enhet

Dra strömknappen till Bluetooth -symbolen och håll kvar den där tills du hör ”Ready to connect” (Redo för anslutning) eller Bluetooth-indikatorn blinkar blått

Aktivera Bluetooth-funktionen på din Bluetooth-enhet
Tips! Bluetooth-menyn hittar du vanligtvis på inställningsmenyn.

Välj Bose QuietComfort-hörlurarna i enhetslistan

När enheterna har anslutits hör du ”Connected to” (Ansluten till) följt av <enhetens namn>.Alternativt lyser Bluetooth-indikatorn med ett fast vitt sken.

När hörlurarna är aktiverade försöker du återansluta till de två senast anslutna enheterna. Kontrollera att enheterna befinner sig inom räckhåll och har Bluetooth aktiverat.

Ansluta med Bose Connect-appen

Kontrollera att Bluetooth har aktiverats på din enhet.

Sätt på hörlurarna.

Om Bluetooth-lampan blinkar blått är produkten klar för ihopparning. Gå till steg 3.

Om Bluetooth-lampan blinkar vitt försöker produkten ansluta till en tidigare ansluten enhet. Skjut strömknappen till Bluetooth-symbolen och håll ner den tills du hör ”Klar för anslutning” eller Bluetooth-lampan börjar blinka blått.

Bild på öronkåpa med strömknappen och hur den skjuts till Bluetooth-symbolen. Bild på Bluetooth-lampan.

Öppna Bose Connect-appen och vänta medan den söker efter tillgängliga Bose Bluetooth-produkter.

Hitta dina hörlurar för att para ihop dem med enheten. Svep till vänster eller höger för att hitta hörlurarna om du har flera Bose Bluetooth-produkter.

Dra och släpp produktikonen i fältet Dra för att ansluta längst ner på skärmen.

Android-enheter: Produkterna paras ihop. När produktikonen visas med ett volymreglage är produkterna ihopparade.

Apple-enheter: Ett popup-fönster med instruktionen att gå till enhetens Bluetooth-inställningar och välja Bose-hörlurarna visas.

Ett popup-fönster som ber om att produkten ska få åtkomst till den anslutna enhetens samtalslogg kan visas. Ge då produkten åtkomst så att telefonens nummerpresentatör och röstfunktioner fungerar med produkten.

Hjälpte den här informationen?

Tack för feedbacken. Skriv gärna fler kommentarer här nedanför.
Vad synd att sidan inte levde upp till dina förväntningar. Berätta gärna hur din upplevelse var och hur vi kan göra den bättre.
Skicka
Ti ringraziamo per aver fornito ulteriore feedback