Para ihop med en Bluetooth®-aktiverad enhet

om sounddock 10-systemet inte har parats ihop med en bluetooth®-enhet tidigare ansluter du systemets tvåstiftskontakt till ett eluttag och väntar tills bluetooth®-lampan börjar blinka. då befinner sig bluetooth®-dockan i identifieringsläge och kan paras ihop med en enhet.

Bluetooth®-lampan

obs! dockan förblir i identifieringsläge (upp till 30 minuter första gången) tills du ansluter en bluetooth®-aktiverad musikenhet.

gör så här för att para ihop med en bluetooth®-aktiverad enhet:

håll den bluetooth®-aktiverade musikenheten (telefon, mp3-spelare) nära sounddock 10-systemet.

slå på bluetooth®-funktionen i musikenheten. mer information om funktionen finns i användarhandboken till enheten.

leta reda på ”bose sounddock 10” i listan med identifierade bluetooth®-enheter och markera det.

Om det behövs anger du lösenordet för Bose® SoundDock 10-systemet: 0000

när anslutningen till musikenheten är klar slutar bluetooth®-lampan att blinka och lyser med ett fast sken.

obs! du kan styra den anslutna bluetooth®-musikenheten med fjärrkontrollen till sounddock 10-systemet.

om anslutningen till bluetooth®-musikenheten bryts för att den är för långt borta försöker dockan automatiskt återansluta till enheten (bluetooth®-lampan blinkar under återanslutningen). om det inte går att skapa en ny anslutning inom fem minuter stängs funktionen av.

Bluetooth®-lampan

Så här kopplar du från enheten:

på sounddock 10-systemets fjärrkontroll trycker du på av.

Av

använd kommandot för att koppla från på bluetooth®-enheten.

Så här återansluter du till enheten:

stäng av systemet och tryck på valfri knapp på fjärrkontrollen förutom av eller aux för att slå på systemet.

Av

AUX

ett anslutningsförsök görs nu automatiskt till den bluetooth®-enhet som senast var ansluten.