Para ihop med en enhet

När du valt språk kan du para ihop högtalaren med den mobila enheten.

• Aktivera Bluetooth®-funktionen på den mobila enheten. Bluetooth-funktionen hittar du normalt under ”Inställningar”. Inställningar representeras ofta av en kugghjulsikon på startskärmen.
  • Välj ”Bose Mini II SoundLink” i enhetslistan. Bluetooth-indikatorn lyser med ett fast vitt sken och meddelandet ”Ansluten till [enhetens namn]” hörs.

Para ihop med en annan mobil enhet

• Håll ned Bluetooth-knappen tills Bluetooth-indikatorn blinkar blått och du hör “Klar att para ihop med annan enhet”.
  • Para ihop den mobila enheten med högtalaren

Obs! När den mobila enheten paras ihop med högtalaren sparas enheten i högtalarens ihopparningslista. Upp till åtta mobila enheter kan sparas i listan.