Para ihop hörlurarna med en enhet

Gör så här för att para ihop hörlurarna med enheten. Du kan också ladda ned Bose Connect-appen för att konfigurera hörlurarna på ett enkelt sätt med hjälp av den och för att få fler funktioner:

Dra strömknappen på höger öronkåpa hela vägen upp till Bluetooth®-symbolen och håll kvar den där tills du hör "Klara för hopparning". Bluetooth-statuslampan kommer också att blinka blått. Nu kan hörlurarna identifieras.

SoundLink-hörlurarnas högra öronkåpa och hur strömknappen ska dras för att para ihop dem.

Gå in på Bluetooth-inställningarna på din mobila enhet och kontrollera att Bluetooth är aktiverat. Gå därefter in på Enheter och leta efter hörlurarna. Beroende på operativsystemet kan du behöva välja Para ihop ny enhet eller liknande.

Välj Bose AE2 SoundLink i enhetslistan. Då hör du "Ansluten till <enhetens namn>" och Bluetooth-lampan lyser med ett fast, vitt sken. Om du måste ange ett lösenord skriver du in 0000 och trycker på OK.

Hörlurarna kan spara åtta enheter i minnet. När hörlurarna sätts på ansluts de automatiskt till de första två enheterna i minnet, till exempel en surfplatta för ljud och en telefon för samtal.

Ansluta till en dator

Om du ansluter till en Windows-dator kan du se två olika ikoner i enhetens ihopparningslista (en enhetsikon och en hörlursikon). Välj hörlursikonen.