Para ihop hörlurarna med en enhet (videoklipp)

Gäller:

Gör så här för att para ihop hörlurarna med enheten:

Dra strömknappen/Bluetooth®-knappen på höger öronkåpa hela vägen upp till Bluetooth-symbolen. Håll kvar den där tills du hör ”Klar för ihopparning” eller ser att Bluetooth-indikatorn blinkar blått.

Kontrollera att Bluetooth har aktiverats på din mobila enhet. (Bluetooth-menyn hittar du vanligtvis i inställningsmenyn.)

Välj ”Bose OE SoundLink” i enhetslistan.

Meddelandet ”Ansluten till <enhetens namn>” hörs eller så börjar Bluetooth-indikatorn lysa med ett fast vitt sken.

Obs! Se efter i den mobila enhetens bruksanvisning om du vill veta mer om hur den kan paras ihop med och anslutas till andra enheter.