Ihopparning av headsetet och enheten

för att en bluetooth®-aktiverad enhet ska fungera med bose-headsetet måste enheten och headsetet vara ihopparade. gör så här för att para ihop en bluetooth®-enhet med ditt bose bluetooth®-headset:

Längst ner på headsetet finns strömreglaget där du slår "på" det, så att den gröna färgen syns

sätt ditt headset i upptäckbart läge genom att hålla ner samtalsknappen i ungefär fem sekunder. bluetooth®-indikatorn blinkar långsamt

Samtal

Obs! Första gången headsetet slås på kommer det direkt att gå in i upptäckbart läge.

sätt på din bluetooth®-aktiverade enhet och kontrollera att bluetooth® är "aktiverat" på enheten

ta fram listan över bluetooth®-enheter på din enhet och välj "bose bt1"

om du måste ange ett lösenord på din bluetooth®-enhet skriver du siffrorna 0000 och trycker sedan på ok. för vissa enheter måste du dessutom godkänna anslutningen

när de två enheterna ansluts kommer bluetooth®-indikatorn på headsetet att blinka och därefter börja lysa med fast blått sken för att visa att anslutningen är klar. lampan stängs av i 10 sekunder när ihopparningen är klar första gången