Ihopparning av fjärrkontrollen och konsolen

Så här parar du ihop fjärrkontrollen med konsolen:

tryck på strömknappen på konsolen för att slå på lifestyle®-systemet

Håll fjärrkontrollen nära kontrollkonsolen

håll ner ok på fjärrkontrollen samtidigt som du håller ner ljud av-knappen på konsolen. håll ner båda i fem sekunder. strömlampan på konsolen börjar blinka när ihopparningen är klar

Släpp upp knapparna

Tryck på en knapp på fjärrkontrollen och kontrollera att strömlampan på kontrollkonsolen blinkar för varje knapptryckning