Ihopparning med en Bluetooth®-enhet

för att en bluetooth-aktiverad enhet (smarttelefon, surfplatta, etc.) ska fungera ihop med dina hörlurar måste enheten och hörlurarna vara ihopparade. när hörlurarna och enheten en gång har parats ihop kommer de automatiskt att återanslutas när de slås på.

gör så här för att para ihop hörlurarna med enheten:

Dra kontrollmodulens strömreglage till läge “på” så att den gröna färgen syns

tryck och håll ner flerfunktionsknappen och volym +-knappen samtidigt tills bluetooth-indikatorn blinkar lila. hörlurarna kan nu hittas och är klara för ihopparning med enheten

sätt på din bluetooth-aktiverade enhet och kontrollera att bluetooth är "påslagen" på enheten

ta fram listan över bluetooth-enheter på din enhet och välj "bose ae soundlink"

om du måste ange ett lösenord på din bluetooth-enhet skriver du siffrorna 0000

obs! om indikatorn för bluetooth inte lyser med fast blått sken har den trådlösa anslutningen inte upprättats.

stäng av hörlurarna och upprepa steg 1 till 5