Gratis frakt och gratis retur
 

Ihopparning med en Bluetooth®-enhet

på fjärrkontrollen håller du ner bluetooth-knappen tills bluetooth-indikatorn blinkar blått.

sätt på bluetooth på din enhet

välj bose solo-systemet i listan över enheter.

när de har parats ihop visas bose solo-systemet som anslutet i listan över enheter. från systemet hörs en ljudsignal och bluetooth-indikatorn lyser med vitt sken.

Hjälpte den här informationen?

Tack för feedbacken. Skriv gärna fler kommentarer här nedanför.
Vad synd att sidan inte levde upp till dina förväntningar. Berätta gärna hur din upplevelse var och hur vi kan göra den bättre.
Skicka
Ti ringraziamo per aver fornito ulteriore feedback