Ihopparning med en Bluetooth®-enhet

Så här parar du ihop Bluetooth-enheten med din SoundLink-högtalare:

Aktivera Bluetooth på den enhet som du vill ansluta. Det här alternativet finns vanligtvis i enhetens inställningsmeny

Håll ned Bluetooth -knappen en kort stund tills Bluetooth-lampan börjar blinka långsamt med ett blått sken.

På enheten som ska paras ihop med högtalaren öppnar du Bluetooth -inställningar och väljer "Bose SoundLink" i listan över tillgängliga enheter.

Obs! Du kanske måste välja "Sök eller "Leta efter" i enhetens Bluetooth-inställningar innan SoundLink-högtalaren visas.

Om Bluetooth-enheten ber dig ange ett lösenord anger du det om du har skapat ett. Om du inte har skapat något lösenord skriver du in 0000 (fyra nollor) och trycker på "OK."

If the device asks you to accept the connection or allow access to your contacts, choose to accept (access to contacts is useful for the speakerphone feature)

Ihopparningen är klar när du hör en ljudsignal och Bluetooth-lampan lyser med ett fast vitt sken.

SoundLink-högtalaren minns de senaste åtta ihopparade enheterna. Nästa gång du vill ansluta en enhet som du tidigare har parat ihop högtalaren med, aktiverar du Bluetooth på enheten, slår på SoundLink-högtalaren och väntar tills du hör ljudsignalen som indikerar att de har parats ihop.

Obs! Högtalaren försöker ansluta till enheterna som finns i minnet i den ordning som de senast anslöts i. Därför kan det ta längre tid att på nytt ansluta till en enhet som inte är den senast anslutna enheten. Om en tidigare ihopparad enhet inte går att ansluta, kontrollerar du att högtalarens Bluetooth-lampa blinkar med ett vitt sken. Om den blinkar blått trycker du på högtalarens Bluetooth -knapp så att den blinkar vitt.