Ihopparning med en Bluetooth®-enhet

Du kan lagra upp till åtta ihopparade mobila enheter i högtalarens ihopparningslista. Du kan även ansluta högtalaren till din enhet med Bose Connect-appen.

Så här parar du ihop en Bluetooth-enhet:

Sätt på högtalaren och tryck på och håll ner Bluetooth-knappen tills Bluetooth-lampan börjar blinka blått och du hör en röst säga "Klar för anslutning" (om funktionen är aktiverad).

Om du trycker på Bluetooth-knappen igen sätts anslutningsläget på (lampan blinkar vitt) och växlar därefter till identifierbart läge (lampan blinkar blått).

Högtalaren fortsätter att vara i identifierbart läge i fem minuter eller tills en Bluetooth-anslutning upprättas.

Bluetooth-knapp ovanpå Revolve-högtalaren.

Aktivera Bluetooth på den enhet som du vill ansluta till. Det här alternativet finns vanligtvis i enhetens inställningsmeny.

Välj Bose Revolve SoundLink-högtalaren i listan över enheter.

När enheterna har parats ihop hör du ”Ansluten till <enhetens namn>” och Bluetooth-lampan lyser med ett fast vitt sken.

Så här parar du ihop ytterligare en mobil enhet:

Håll in Bluetooth®-knappen tills Bluetooth-lampan blinkar blått och du hör ”Klar för ihopparning med annan enhet”.

Anslut enheten till högtalaren enligt stegen ovan.

Högtalaren kan lagra upp till åtta ihopparade mobila enheter i ihopparningslistan, och den kan vara aktivt ansluten till två enheter samtidigt.
Du kan dock endast spela upp ljud från en enhet i taget.

Så här identifierar och växlar du mellan anslutna enheter:

Tryck på Bluetooth®-knappen för att höra vilka enheter som är anslutna.

Pausa ljudet på den första enheten för att växla till den andra enheten.

Spela upp ljudet från den andra enheten.

Så här kopplar du bort en enhet:

Avaktivera Bluetooth-funktionen på enheten.

Om enheten har stöd för ihopparning via NFC låter du dess NFC-avläsningspunkt vidröra mitten av högtalarens ovansida. Sikta på Bose-logotypen.

Så här ansluter du en enhet:

När högtalaren slås på försöker den återansluta till de två senast anslutna enheterna. De mobila enheterna måste finnas inom täckningsområdet och vara påslagna. Om enheten har stöd för ihopparning via NFC låter du dess NFC-avläsningspunkt vidröra högtalarens ovansida. Sikta på Bose-logotypen.