Ihopparning med en Bluetooth®-enhet

Gäller:

• SoundLink® trådlöst musiksystem

Bose®-systemet kan paras ihop med Bluetooth®-enheter från tredje part, t.ex. smarttelefoner, surfplattor eller musikspelare, som har stöd för profilen Advanced Audio Distribution (a2dp). Implementeringen av Bluetooth® kan variera beroende på enhet. Även faktorer som enhetens kompatibilitet, ljudkvalitet, trådlös räckvidd och prestanda kan variera. För de flesta enheter är den maximala trådlösa räckvidden cirka 9 meter.

Gör så här för att para ihop en Bluetooth®-enhet:

Ta bort USB-enheten från datorn

På fjärrkontrollen håller du ned knappen TRÅDLÖS KÄLLA i minst 3 sekunder. Lampan för den trådlösa källan ska då börja "blinka" långsamt på Bose-systemet, vilket betyder att den är i identifierbart läge

Trådlös källa

Gå till Bluetooth®-inställningarna på din mobila enhet och välj "Bose SoundLink Audio" i listan. Du kan behöva trycka på "Leta efter enheter" eller liknande på din enhet om det inte finns några produkter i listan

Obs! Om enheten kräver ett lösenord för att slutföra ihopparningen, anger du "0000".

Lyssna efter ljudsignalen från Bose-systemet som anger att ihopparningen lyckades