Ansluta en Bluetooth®-enhet

Första gången du slår på högtalaren söker den automatiskt efter en mobil enhet.

Så här ansluter du en Bluetooth-enhet:

Slå på högtalaren och håll Bluetooth-knappen intryckt tills du hör ”Klar för anslutning” och Bluetooth-indikatorn blinkar blått.

Aktivera Bluetooth på den enhet som du vill ansluta till. Det här alternativet finns vanligtvis i enhetens inställningsmeny

Välj SoundWear-högtalaren i enhetens Bluetooth-lista.

När enheterna har parats ihop hör du ”Ansluten till <enhetens namn>” och Bluetooth-indikatorn lyser med ett fast vitt sken.

Så här ansluter du ytterligare en mobil enhet:

Högtalaren kan lagra upp till åtta ihopparade mobila enheter i ihopparningslistan, och den kan vara aktivt ansluten till två enheter samtidigt.
Du kan dock endast spela upp ljud från en enhet i taget.

Håll in Bluetooth-knappen tills Bluetooth-indikatorn blinkar blått och du hör ”Klar för ihopparning med annan enhet”.

Anslut enheten till högtalaren enligt stegen ovan.

Så här identifierar och växlar du mellan anslutna enheter:

Tryck på Bluetooth-knappenför att höra vilka enheter som är anslutna.

Pausa ljudet på den första enheten.

Spela upp ljudet från den andra enheten.

Så här kopplar du bort en enhet:

Stäng av Bluetooth-funktionen på den anslutna enheten.

Så här ansluter du en enhet:

När högtalaren slås på försöker den återansluta till de två senast anslutna enheterna. Enheterna måste vara befinna sig inom 9 meters räckvidd och de måste vara påslagna.

Du kan också enkelt hantera flera Bluetooth-anslutningar med Bose Connect-appen.