Ihopparning med en Bluetooth®-enhet

Ditt Bose®-system kan paras ihop med Bluetooth®-enheter från tredje part, såsom smarttelefoner, surfplattor eller musikspelare, som har stöd för profilen Advanced Audio Distribution (A2DP). Implementeringen av Bluetooth® kan variera beroende på vilken enhet det är. Även faktorer som enhetens kompatibilitet, ljudkvalitet, trådlös räckvidd och prestanda kan variera. För de flesta enheter är den maximala trådlösa räckvidden cirka 9 meter.

Gör så här för att para ihop en Bluetooth® -enhet:

Ta bort USB-enheten från datorn

på fjärrkontrollen håller du ner knappen trådlös källa i minst 3 sekunder. lampan för den trådlösa källan ska då börja "blinka" långsamt på ditt bose-system, vilket betyder att den är i upptäckbart läge

Trådlös källa

På din mobila enhet går du till Bluetooth®-inställningarna och väljer "Bose SoundLink Audio" i listan. Du kan behöva trycka på "söka efter enheter" eller liknande på din enhet om det inte finns några produkter i listan

Obs! Om enheten kräver ett lösenord för att slutföra ihopparningen, anger du "0000".

Lyssna efter ljudsignalen från Bose-systemet som anger att ihopparningen lyckades