Para ihop med en Bluetooth®-enhet via NFC

NFC (närfältskommunikation) är en kortdistansteknik där enheter måste befinna sig nära varandra för att kommunicera. Om enheten stöder NFC kan du enkelt para ihop den med hörlurarna.

Sätt på hörlurarna. Lås upp enheten och aktivera Bluetooth- och NFC-funktionerna. I bruksanvisningen för enheten finns mer information om dessa funktioner.

Håll NFC-avläsningspunkten på Bluetooth-enheten mot den inbyggda fjärrkontrollens baksida. Du kan nu få en fråga om du vill godkänna ihopparningen.

Obs! Du kan behöva flytta den inbyggda fjärrkontrollen till olika delar av enheten för att hitta NFC-avläsningspunkten. Den sitter kanske inte precis mitt på enheten.

När enheterna parats ihop hör du ”Ansluten till <enhetens namn>” och Bluetooth-indikatorn lyser med ett fast vitt sken.