Gratis frakt och gratis retur
 

Para ihop med en Bluetooth®-enhet

Sätt på hörlurarna och håll ned strömknappen/Bluetooth-knappen tills du hör ”Klart för ihopparning” eller Bluetooth-indikatorn blinkar blått.

Strömknappen/Bluetooth -knappen

Aktivera Bluetooth-funktionen på Bluetooth-enheten.

Tips!  Bluetooth -funktionen hittar du vanligtvis på menyn Inställningar .

Välj Bose® SoundSport® trådlösa hörlurar i enhetslistan.

När enheterna parats ihop hör du ”Ansluten till <enhetens namn>” och Bluetooth-indikatorn lyser med ett fast vitt sken.

Hjälpte den här informationen?

Tack för feedbacken. Skriv gärna fler kommentarer här nedanför.
Vad synd att sidan inte levde upp till dina förväntningar. Berätta gärna hur din upplevelse var och hur vi kan göra den bättre.
Skicka
Ti ringraziamo per aver fornito ulteriore feedback