Tillgänglig för leverans inom 2-3 affärsdagar, med 90 dagars riskfri provperiod och kostnadsfri standardleverans

Spela upp en cd-skiva

Om du vill spela upp en cd-skiva sätter du i skivan (med titelsidan upp) i cd-facket nedanför displayen på framsidan. Skivan dras automatiskt in och uppspelningen börjar.

Fjärrkontrollknappar för cd-uppspelning:

play/pause: tryck för att spela upp eller pausa en cd-skiva. hur mycket tid som har gått blinkar under pausen. tryck igen för att återuppta uppspelningen.

seek/track bakåt: tryck en gång för att hoppa till början av det aktuella spåret. tryck två gånger för att hoppa till början av det föregående spåret.

seek/track framåt: tryck en gång för att hoppa till nästa spår.

tune/mp3: tryck och håll ned knapparna för att snabbt gå bakåt eller framåt i ett spår.

stop/eject: tryck en gång för att stoppa uppspelningen. tryck en gång till för att mata ut cd-skivan. om en cd-skiva spelas upp kan du hålla ned knappen för att stoppa uppspelningen och mata ut skivan.

obs! när du fortsätter uppspelningen av en stoppad skiva fortsätter uppspelningen från det ställe där den stoppades.

När du spelar upp en cd-skiva visas källinformation om skivan på displayen.

Obs! Om du matar ut cd-skivan, men inte tar ut den ur facket inom tio sekunder, kommer den att matas in igen. Den spelas dock inte upp.

Tänk på: ANVÄND INTE mini-cd-skivor eller skivor som inte är runda i skivspelaren. Dessa skivor kommer troligtvis inte att spelas upp korrekt och kan troligtvis inte heller matas ut.

Hjälpte den här informationen?

Tack för feedbacken. Skriv gärna fler kommentarer här nedanför.
Vad synd att sidan inte levde upp till dina förväntningar. Berätta gärna hur din upplevelse var och hur vi kan göra den bättre.
Skicka
Ti ringraziamo per aver fornito ulteriore feedback