Spela upp från iPod®

Så här spelar du upp från en iPod eller iPhone® med det digitala musiksystemet SoundDock 10:

Placera iPod/iPhone-enheten i dockan. Dockningslampan på framsidan lyser

Använd Bose®-fjärrkontrollen för att kontrollera systemets funktioner

Obs!

SoundDock 10-systemet laddar din iPod/iPhone när den är dockad

Tillsammans med SoundDock 10-systemet levereras en adapter som passar till de flesta iPod-modeller