Spela upp från iPod®

Det digitala musiksystemet SoundDock Portable är klart att använda så snart du sätter på det.

Sätt i din iPod i dockningsstationen på systemets framsida

Välj en låt som du vill spela upp från din iPod

Du ska höra musiken omedelbart

med knapparna + och - på högtalarens högra sida eller knapparna + och - på fjärrkontrollen kan du justera systemets volym

+ och -

När SoundDock-systemet är anslutet till ett vägguttag laddas din iPod om den är dockad i systemet

Obs!

Om du sätter i hörlurar medan iPod-enheten är dockad kommer du att höra ljud både genom hörlurarna och systemet

iPod-knapparna fungerar som vanligt när din iPod sitter i dockningsstationen

Med klickhjulet på iPod-enheten ändrar du endast volymen i hörlurarna. Den fungerar inte för att justera volymen i SoundDock-systemet