Dåligt ljud från en ansluten Bluetooth®-enhet

Om du inte får det ljud du förväntar dig av ditt system kan du testa med följande:

Prova att flytta enheten närmare högtalaren. Bluetooth-räckvidden är ca 9 meter. Räckvidden minskar om det finns störningar i närheten. Störningar är bl.a. väggar, flera Bluetooth-enheter i samma rum, fickor/handväskor/väskor, trådlösa routrar, mikrovågsugnar och trådlösa telefoner.

Minska antalet program som körs i Bluetooth-enheten. Om du kör många program kan enhetens kapacitet minska eftersom den försöker göra för mycket på en gång. Stäng appar som du inte behöver och se om ljudet förbättras

Prova att stänga av Wi-Fi®-funktionen på enheten

Starta om Bluetooth-enheten. Det gör du normalt genom att stänga av den helt och sedan starta om den

Prova med en annan Bluetooth-enhet för att se om det är problem med enheten