Gratis frakt och gratis retur
 

Dålig ljudkvalitet från en aux-enhet

Prova följande lösningar:

  • Sänk volymen på aux-enheten.
  • Kontrollera att 3,5 mm-kontakten är helt intryckt i högtalaren.
  • Det dåliga ljudet kan bero på ljudkabeln. Prova med en annan kabel.
  • Felet kan också ligga hos aux-enheten. Försök med en annan ljudkälla

Hjälpte den här informationen?

Tack för feedbacken. Skriv gärna fler kommentarer här nedanför.
Vad synd att sidan inte levde upp till dina förväntningar. Berätta gärna hur din upplevelse var och hur vi kan göra den bättre.
Skicka
Ti ringraziamo per aver fornito ulteriore feedback