Gratis frakt och gratis retur
 

Dålig ljudkvalitet

  • Prova med en annan enhet eller ett annat musikprogram.
  • Stäng av EQ-inställningen, basförstärkningen och ljudförbättringarna på enheten (eller ställ in dem på "neutral" om det alternativet finns).
  • Kontrollera att strömmen är påslagen till hörlurarna och att de är ordentligt fastsatta i kontakten på smarttelefonen/enheten.
  • Prova en annan storlek av öronsnäckan för StayHear+.

Hjälpte den här informationen?

Tack för feedbacken. Skriv gärna fler kommentarer här nedanför.
Vad synd att sidan inte levde upp till dina förväntningar. Berätta gärna hur din upplevelse var och hur vi kan göra den bättre.
Skicka
Ti ringraziamo per aver fornito ulteriore feedback