Felsökning av strömförsörjning

Hörlurarna startar inte.

Kolla att du har vänt batteriet åt rätt håll. Se till att symbolerna "+" och "-" på batteriet (alltså polerna) motsvarar anvisningarna i batteriluckan.

Kolla att det inte ligger damm och smuts i batteriluckan. Blås bort eventuellt damm och smuts med tryckluft. Rengör kontakterna i batteriluckan med lämplig alkoholhaltig vätska (t.ex. isopropanol eller etanol) och bomullspinnar.

Prova med ett nytt batteri.

Varför blinkar LED-lampan på hörlurarna?

Du behöver sannolikt byta batteri. LED-lampan blinkar när batteriet har ungefär fem timmars laddning kvar. Byt batteri när LED-lampan blinkar.

Det sprakar till när jag slår på hörlurarna. Är det normalt?

Ja. Det kan spraka till när du slår på hörlurarna. Sprakandet uppstår när det brusreducerande kretssystemet aktiveras.