Felsökning av strömförsörjning

Hörlurarna startar inte.

• Kanske behöver batteriet laddas? Prova med att ladda det. Det tar ungefär 2–3 timmar att fullt ut ladda ett batteri som är helt urladdat.

Det sprakar till när jag slår på hörlurarna. Är det normalt?

• Ja. Det kan spraka till när du slår på hörlurarna. Sprakandet uppstår när det brusreducerande kretssystemet aktiveras.

Varför blinkar LED-lampan på hörlurarna?

Kanske behöver batteriet laddas? Prova med att ladda det. Det tar ungefär 2–3 timmar att fullt ut ladda ett batteri som är helt urladdat.