Felsökning av strömförsörjning

Systemet startar inte. Vad kan jag göra?

Prova följande:

• Prova med att ansluta systemet till en annan väggkontakt.
  • Om systemet är anslutet till ett grenuttag provar du att ansluta det direkt till en väggkontakt. Grenuttaget kan vara skadat
  • Prova med en återställning. Koppla från systemet från strömmen i 60 sekunder. Ta bort batteriet. Anslut systemet utan batteriet. Prova att sätta på iPod®-enheten.
  • Prova en annan källa via aux-kontakten, eller prova med en annan iPod. Felet kan ligga hos den iPod du använder.