Felsökning av strömförsörjning

Högtalaren sätts inte på

Du kanske kör högtalaren i skyddsläge. Om du kopplar bort systemet från nätströmmen och inte använder det på två veckor, aktiveras det batterisnåla skyddsläget. Anslut då systemet till nätströmmen, så aktiveras standardläget igen.

Kontrollera att skyddet är öppet. Högtalaren går att slå på endast om skyddet är öppet.

Prova att ladda batteriet med en annan nätkontakt. Det kan vara fel på vägguttaget.

Gör en produktåterställning. Så här gör du en återställning av SoundLink®-högtalaren:

tryck på ljud av på högtalaren i 10 sekunder. led-lamporna blinkar då till.

Ljud av

slå på soundlink®-högtalaren genom att trycka på strömbrytaren.

Strömsladd