Sätta på och stänga av

Du sätter på och stänger av hörlurarna genom att trycka på och släppa upp strömknappen/Bluetooth®-knappen. När du har satt på hörlurarna hör du ett röstmeddelande och statuslamporna lyser. När du stänger av hör du avstängningstonen.

Höger hörlur med strömknappen/Bluetooth-knappen.

Automatisk avstängning

Automatisk avstängning sparar på hörlurarnas batteri med hjälp av rörelsesensorer. Hörlurarna stängs av om du inte flyttat dem eller vidrört pekytan på tio minuter. Den här inställningen kan justeras i Bose Music-appen.

Du aktiverar hörlurarna genom att trycka på strömknappen/Bluetooth-knappen eller använda Bose Music-appen.

Du kan även ställa in att hörlurarna ska stängas av när inget ljud spelas upp. Använd Bose Music-appen för att aktivera automatisk avstängning. Du kan nå detta alternativ från menyn Inställningar.