Sätta på och stänga av

Sätt på så här:

Tryck på strömknappen/Bluetooth-knappen (överst på höger hörlur) tills batteriindikatorn lyser grönt, gult eller rött (för att ange aktuell batteriladdningsnivå) eller tills du hör påslagningssignalen.

Strömknappen/Bluetooth-knappen

Stäng av så här:

Håll in strömknappen/Bluetooth-knappen tills batteriindikatorn blinkar tre gånger och släcks. Avstängningssignalen hörs. Släpp sedan upp strömknappen/Bluetooth-knappen

Obs! Om du håller strömknappen/Bluetooth-knappen nedtryckt efter avstängningssignalen försätts headsetet i upptäckbart läge. Släpp strömknappen direkt när du hör signalen för att stänga av headsetet.