Sätta på och stänga av

Så här sätter du på hörlurarna:

Ta ut hörlurarna ur laddningsfodralet.

En röstanvisning i höger öronsnäcka informerar dig om batterinivån och  Bluetooth-anslutningenindicator on each earbud blinks blue.

Obs! Hörlurarna måste sitta i öronen för att du ska kunna höra rösanvisningarna.

Stäng av så här:

Lägg båda öronsnäckorna i laddningsfodralet.

Standbytimer

Standbytimern sparar på batteriet när hörlurarna inte används och inte heller ligger i laddningsfodralet. Hörlurarna går in i standbyläge när de har varit helt inaktiva i 20 minuter. Aktivera hörlurarna genom att trycka på Bluetooth-knappen på vänster öronsnäcka och på valfri knapp på höger öronsnäcka.

Obs! Du kan avaktivera timern eller ändra antalet minuter det tar innan hörlurarna går in i standbyläge i Bose® Connect-appen.