Slå på soundbarhögtalaren och tv:n samtidigt

Gå till Min Bose-skärmen i Bose Music-appen genom att trycka på hörlurs- och högtalarikonen högst upp till vänster

Tryck på bilden på soundbarhögtalaren i det nedre högra hörnet av skärmen

Välj Inställningar > Synkronisera på/av

Tryck på växlingsreglaget för Aktivera synkronisering av på/av och Synkronisera tv

Om du vill att någon annan enhet också ska slås på samtidigt som soundbarhögtalaren, t.ex. en digitalbox, trycker du på växlingsreglaget för Synkronisera källa och väljer en källa.