Återställa hörlurarna

Om hörlurarna inte svarar kan du återställa dem. När du återställer hörlurarna rensas inte inställningar eller anslutna enheter.

Gör så här för att återställa hörlurarna:

Obs! Anslut inte USB-kabeln förrän du uppmanas till det i appen.

Koppla bort alla kablar från hörlurarna.

Anslut USB-kabelns ena ände till en USB-A-väggladdare eller dator som är påslagen.

Håll in strömknappen/Bluetooth®-knappen medan du ansluter den lilla änden av USB-kabeln till USB-C-porten på den högra hörluren.

Släpp strömknappen/Bluetooth-knappen när Bluetooth-lampan blinkar blått.