Återställa hörlurarna

Smärre problem som dålig anslutning, ljudproblem och streamingproblem kan åtgärdas genom att återställa Bluetooth®-hörlurarna.

Gör så här för att återställa hörlurarna:

• Stäng av hörlurarna och vänta i 30 sekunder.
  • Anslut hörlurarna till ett USB-uttag med en USB-sladd och vänta i fem sekunder. (Nätadaptern måste vara ansluten till ett fungerande eluttag).
  • Koppla bort USB-kabeln från hörlurarna och vänta i en minut.
  • Sätt på hörlurarna och kontrollera om de fungerar som de ska.

Obs! Återställningen rensar inte hörlurarnas ihopparningslista.