Programmera radioförval

I den interna radiomottagaren kan du spara upp till 25 FM- och 25 AM-förvalstationer.

Så här sparar du ett radioförval:

tryck på tune back eller tune forward på fjärrkontrollen för att välja en radiokanal som du vill lägga till som förval.

Håll ned den sifferknapp där du vill spara den aktuella stationen:

För förvalen 1–9 håller du ned siffertangenten

för förvalen 10–25 håller du ned ok-knappen för att lagra kanalen i nästa tillgängliga förvalsnummer.

Så här raderar du radiokanalsförval:

Använd fjärrkontrollen och välj förvalet som du vill ta bort

håll ned ok tills det förvalda numret försvinner från skärmen.