Programmera universalfjärrkontrollen

Gäller:

Universalfjärrkontrollen till Bose Soundbar är ett tillbehör till Soundbar 500.

Hämta Bose Music-appen via Google Play eller Apple App Store på din mobila enhet.

Bose Music-appen i en smarttelefon

Bose Music-appen kan endast användas på enheter som kör Android 5.1 eller iOS 10 eller senare. Kindle-enheter stöds inte.

Öppna Bose Music-appen och tryck på bilden på soundbarhögtalaren i det nedre högra hörnet.

Om bilden visar en annan produkt trycker du på Min Bose-ikonen i det övre vänstra hörnet, väljer soundbarhögtalaren och trycker sedan på bilden på soundbarhögtalaren i det nedre högra hörnet.

Välj Inställningar

I avsnittet för universalfjärrkontrollen:

• Välj TV för att konfigurera fjärrkontrollen så att den kan styra din TV
  • Välj Konfigurera för att ställa in fjärrkontrollen så att den kan styra andra enheter som en digitalbox, satellitbox eller mediespelare
  • Om dessa alternativ inte finns väljer du Avancerat för att para ihop universalfjärrkontrollen med soundbarhögtalaren först

Följ anvisningarna i appen för att slutföra programmeringen av fjärrkontrollen. Anvisningarna varierar beroende på om det är en TV eller en annan typ av enhet som konfigureras.