Programmera universalfjärrkontrollen

Hämta Bose Music-appen via Google Play eller Apple App Store på din mobila enhet

Bose Music-appen kan endast användas på enheter som kör Android 5.1 eller iOS 10 eller senare. Kindle-enheter stöds inte.

Gå till Min Bose-skärmen i Bose Music-appen genom att trycka på hörlurs- och högtalarikonen högst upp till vänster

Tryck på bilden på soundbarhögtalaren i det nedre högra hörnet av skärmen

Välj Inställningar

Välj TV i avsnittet för universalfjärrkontrollen och konfigurera fjärrkontrollen för att styra tv:n

Välj Källor för att konfigurera fjärrkontrollen för att styra andra enheter, t.ex. en digitalbox eller en mediespelare.

Följ anvisningarna i appen för att slutföra programmeringen av fjärrkontrollen