Programmera fjärrkontrollen

Du kan programmera universalfjärrkontrollen för tv-apparater, digitalboxar, dvd-/Blu-ray Disc™-spelare, tv-spelskonsoler och två ytterligare enheter.

Programmera fjärrkontrollen för andra enheter:

Slå på källan (tv:n eller digitalboxen).

Leta fram koden för källans märke i den medföljande handboken med enhetskoder till universalfjärrkontrollen.

håll knappen för den aktuella källan (tv eller "cbl-sat" (kabel/satellit)) på fjärrkontrollen nedtryckt tills alla sex källknapparna lyser. släpp sedan knappen. då lyser endast knappen till den aktuella källan.

Källknapp

Skriv koden för märket på källan med fjärrkontrollens sifferknappar.

Obs! Du har angett fel kod om alla sex knapparna blinkar tre gånger. Upprepa steg 3 och 4.

Tryck på + på volymknappen.

Testa om de grundläggande funktionerna i källan fungerar (kanal upp/ner, menyn och guiden).

Spara inställningarna (tryck på Avsluta) om de grundläggande funktionerna fungerar.

Om de grundläggande funktionerna inte fungerar, trycker du i stället på + på volymknappen för att välja en annan kod och sedan testa funktionerna igen. Upprepa steg 5–7 tills du hittar en kod som fungerar.

Programmera fjärrkontrollen så att du kan slå på/stänga av systemet, tv:n och digitalboxen samtidigt:

när du väl har programmerat fjärrkontrollen för tv:n och digitalboxen kan du slå på/stänga av systemet, tv:n och digitalboxen samtidigt via strömbrytaren på fjärrkontrollen. så här aktiverar/inaktiverar du den funktionen:

Strömbrytare

Håll "CBL/SAT"- och tv-knappen på fjärrkontrollen nedtryckta samtidigt.

Håll ned knapparna i tio sekunder, tills de båda blinkar tre gånger som bekräftelse på ändringen.

obs! om enhetens kommandon för på/av inte fungerar, trycker du först på enhetens källknapp på fjärrkontrollen (t.ex. "cbl/sat") och sedan på källströmbrytaren. då synkroniseras källan.

Källknapp

Källströmbrytaren