Felsökning för radio

Gäller:

Hur kan jag förbättra radiomottagningen?

Kontrollera om det finns störningar i närheten av Bose®-systemet. Elektronisk utrustning, som mikrovågsugnar, kylskåp och trådlösa routrar, kan orsaka radiostörningar. Du kan också prova att placera systemet på en annan plats

Se till att strömsladden är så rak som möjligt för att optimera mottagningen. Radions strömsladd fungerar även som dess FM-antenn.

Prova med en återställning. Stäng av systemet och koppla från det från strömmen i 60 sekunder. Kontrollera om mottagningen är bättre när du anslutit systemet igen

Varför fortsätter radion att spela samma kanal varje gång jag trycker på ett förval?

Kontrollera att du inte håller förvalet intryckt när du vill välja en kanal. Tryck ner och släpp upp knappen snabbt när du vill välja en kanal. Om du håller knappen intryckt i mer än några sekunder kopplas den aktuella kanalen till det förvalsnumret

Hur programmerar jag radioförval?

du kan spara upp till sex fm- och sex am-radiostationer för att snabbt börja lyssna på dem med hjälp av presets-knapparna (förval).

Så här lagrar du ett förval:

använd seek/track-knapparna för att ställa in den kanal du vill spara som förval

Seek/Track

håll något av de sex presets (förvalen) nedtryckt tills två korta pip hörs. förvalsnumret och kanalens frekvens visas på displayen

Förval

du använder förvalen genom att trycka på ett av presets (förvalen) för att snabbt ställa in en tidigare vald fm- eller am-kanal.