Återansluta en Bluetooth®-enhet

När hörlurarna är aktiverade försöker de återansluta till upp till två av de enheter som de anslutits till senast. Enheterna måste finnas inom täckningsområdet och vara påslagna.

När du trycker på strömknappen/Bluetooth-knappen får du höra vilken enhet som är ansluten. Tryck på strömknappen/Bluetooth-knappen igen inom tre sekunder för att ansluta till nästa enhet i hörlurarnas ihopparningslista. Upprepa tills du hör rätt enhetsnamn.

Gör så här om enheten inte ansluts automatiskt:

Välj hörlurarna från Bluetooth-ihopparningslistan på enheten.

Om Bluetooth-enheten har stöd för NFC håller du NFC-avläsningspunkten på enheten mot den inbyggda fjärrkontrollens baksida.