Felsökning av fjärrkontrollknapp

Enheten svarar inte på fjärrkontrollsknappar

• Kontrollera att hörlurarna är ordentligt anslutna till hörlurskontakten på telefonen
  • Kontrollera att det inte sitter smuts i hörlurskontakten. Använd en ficklampa för att kontrollera om det sitter ludd eller annan smuts som stör anslutningen mellan headsetet och telefonen
  • Koppla ur och sätt tillbaka ingångskabeln från telefonen. Det kan hända att kabeln sitter löst eller inte är ordentligt isatt
  • Testa att använda headsetet med en annan telefon. Det kan hända att headsetet inte är kompatibelt med telefonen