Gratis frakt och gratis retur
 

Fjärrfelsökning

Vilka batterier ska jag använda i fjärrkontrollen?

  • Du kan använda ett CR2032- eller DL2032-batteri

Vad kan orsaka problem med att styra iPhone® eller iPod® med fjärrkontrollen?

  • Kontrollera att din iPhone eller iPod sitter ordentligt i dockningsstationen
  • Du kan behöva byta batteri i fjärrkontrollen. Sätt i ett CR2032- eller DL2032-batteri

Hjälpte den här informationen?

Tack för feedbacken. Skriv gärna fler kommentarer här nedanför.
Vad synd att sidan inte levde upp till dina förväntningar. Berätta gärna hur din upplevelse var och hur vi kan göra den bättre.
Skicka
Ti ringraziamo per aver fornito ulteriore feedback