Ta bort en produkt från mitt Bose Music-konto

Gå till Min Bose-skärmen i Bose Music-appen och tryck på Kontoinställningar i det övre högra hörnet

Tryck på Hantera Högtalare > Redigera

Välj produkten du vill ta bort

Tryck på Radera

Tryck på Ta bort för att bekräfta att du vill ta bort produkten

Tryck på ikonen i det övre vänstra hörnet för att gå tillbaka till Min Bose-skärmen.

Viktiga saker att tänka på:

När du tar bort produkten tas dina förval bort

Om du är inloggad i produkten med ditt Amazon-konto och tar bort produkten från ditt Bose Music-konto kan det ta upp till en timme för Alexa att tas bort från din produkt. Om du vill ta bort Alexa utan att vänta kopplar du bort produkten från eluttaget och kopplar in den igen. När Alexa har tagits bort kan ingen som använder produkten använda Alexa

Obs! Amazon Alexa finns inte på alla språk eller i alla länder.

Om du tar bort produkten utan att vara uppkopplad till nätverket kan det ta upp till en timme för produkten att tas bort. Om du vill ta bort Alexa utan att vänta går du till amazon.com och går till produkten. Tryck på produkten med Boses produktnamn (inte det namn du gav din produkt) > Avregistrera

Om någon annan är inloggad i produkten med sitt Amazon-konto då du tar bort produkten från ditt Bose Music-konto kommer de fortfarande att ha tillgång till Alexa