Ta bort och installera inlägg

Du kan börja använda systemet direkt med den universaldockadapter som sitter i från början. Du kan även byta ut den installerade adaptern mot det inlägg som medföljde din iPod®/iPhone®.

Så här tar du bort och installerar ett inlägg:

Använd nageln eller något annat föremål som passar i skåran på adaptern för att försiktigt dra upp adaptern ur nedsänkningen på dockningsstationen

Sätt det nya inlägget i nedsänkningen och tryck längs kanterna tills inlägget ligger kant i kant med dockningsstationen