Kostnadsfri frakt på beställningar på 450 SEK eller mer och kostnadsfri retur.

Ta bort ihopparade enheter på en Mac®

Så här tar du bort ihopparade enheter på en Mac:

Slå på Mac-datorn och klicka på Apple®-menyn längst upp till vänster på skärmen

"Välj ”Systeminställningar...” på Apple-menyn."

Klicka på Bluetooth®-ikonen i avsnittet Internet &trådlöst

Välj en enhet i den vänstra kolumnen och ta bort den från listan genom att klicka på ”-”""

Slutför borttagningen genom att klicka på ”Ta bort” i den popupruta som visas""

Hjälpte den här informationen?

Tack för feedbacken. Skriv gärna fler kommentarer här nedanför.
Vad synd att sidan inte levde upp till dina förväntningar. Berätta gärna hur din upplevelse var och hur vi kan göra den bättre.
Skicka
Ti ringraziamo per aver fornito ulteriore feedback