Gratis frakt och gratis retur
 

Byta ut batteriet

Batteriet ska bytas när:

  • Batteristatuslampan fortsätter att blinka gult efter tio timmars laddning
  • Den tid som du kan använda batteriet minskar avsevärt

Endast Bose kan byta ut batteriet i din högtalare. Klicka på Kontakta oss här nedanför för att få support i ditt land om du behöver ett nytt batteri.

Hjälpte den här informationen?

Tack för feedbacken. Skriv gärna fler kommentarer här nedanför.
Vad synd att sidan inte levde upp till dina förväntningar. Berätta gärna hur din upplevelse var och hur vi kan göra den bättre.
Skicka
Ti ringraziamo per aver fornito ulteriore feedback