Byta ut batterier i fjärrkontrollen

Byt ut alla fyra batterier när du märker att räckvidden minskar eller när du ser indikatorn för låg batterikapacitet (systemen Lifestyle® V25, V35, 235 och 135) på skärmen.

Skjut batteriluckan på undersidan av fjärrkontrollen för att öppna facket.

Ta bort de gamla batterierna

Installera fyra nya AA (IEC-LR6) 1,5V-batterier, se till att polariteten blir rättvänd (+ och –) mot insidan av batterifacket

Sätt tillbaka batteriluckan.