Byta batteri i systemet

Gäller:

• SoundLink® trådlöst musiksystem

Information om ersättningsbatterier hittar du på fliken Parts/accessories ovan. Du kan även kontakta din lokala auktoriserade Bose-återförsäljare. Kom ihåg att alltid kassera det uttjänta batteriet på rätt sätt. Så här tar du ur batterier och sätter i nya:

Använd tumnageln eller ett mynt för att trycka in knappen med skåran på batteriet och vrid moturs för att lossa batteriet

Ta försiktigt bort batteriet från systemets baksida

Se till att skåran i knappen på det nya batteriet är i horisontellt läge

Sätt i batteriet mot flerstiftskontakten

Tryck in den skårade ratten och vrid den medurs tills den kommer vågrätt. Batteriet fastnar nu i rätt läge

Anslut enheten via nätadaptern till ett vägguttag och ladda batteriet

VARNING! Byt endast ut systembatteriet mot ett originalbatteri från Bose eller en auktoriserad Bose-återförsäljare. Bose kan inte garantera säkerhet, kompatibilitet eller funktionalitet om du använder ditt Bose®-system med batterier från andra tillverkare.