Gratis frakt och gratis retur
 

Återställa laddningsfodralet

När laddningsfodralet återställs stängs det av och slås på, vilket kan lösa problem med laddningen.

För att återställa laddningsfodralet för du in ett tunt gem eller stift i hålet på fodralets baksida nära USB-kontakten. Tryck tills du känner ett klick.

Hjälpte den här informationen?

Tack för feedbacken. Skriv gärna fler kommentarer här nedanför.
Vad synd att sidan inte levde upp till dina förväntningar. Berätta gärna hur din upplevelse var och hur vi kan göra den bättre.
Skicka
Ti ringraziamo per aver fornito ulteriore feedback