KAN SKICKAS UT INOM 1-2 ARBETSDAGAR MED EN 90 DAGARS RISKFRI PROVPERIOD OCH GRATIS STANDARDLEVERANS FÖR BESTÄLLNINGAR PÅ 450 KR ELLER MER

Återställa laddningsfodralet

Gäller:

• Bose ljuddämpande sleepbuds™

När laddningsfodralet återställs stängs det av och slås på, vilket kan lösa problem med laddningen.

För att återställa laddningsfodralet för du in ett tunt gem eller stift i hålet på fodralets baksida nära USB-kontakten. Tryck tills du känner ett klick.