Gratis frakt och gratis retur
 

Återställa högtalaren

Vid en fabriksåterställning rensas de ihopparade mobila enheterna och språkinställningarna från högtalaren. Därefter gäller återigen de ursprungliga inställningarna.

Slå på högtalaren

Håll strömknappen intryckt i 10 sekunder tills Bluetooth®-indikatorn lyser med ett blått sken och du hör en röstanvisning om att välja språk.

Hjälpte den här informationen?

Tack för feedbacken. Skriv gärna fler kommentarer här nedanför.
Vad synd att sidan inte levde upp till dina förväntningar. Berätta gärna hur din upplevelse var och hur vi kan göra den bättre.
Skicka
Ti ringraziamo per aver fornito ulteriore feedback